Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька громада тепер має сучасний екскаватор-навантажувач

Новини
29.03.2024

Реалізували цей важливий проєкт в межах Програми DOBRE. Майже рік над ним працювала команда Сосницької селищної ради та комунального підприємства.

JCB 3CX Sitemaster – це надважлива і потужна техніка, яку потребувала наша громада. Екскаватор є одним із найкращих у своєму класі за продуктивністю, ефективністю та економічністю.



Його передано в експлуатацію Сосницькому КЖУ. Екскаватор новий та має гарантійне обслуговування.

🚧 В першу чергу техніку залучатимуть до ремонту мереж водопостачання і водовідведення. А ще для проведення робіт з благоустрою, утримання доріг, навантаження грунту та інших робіт.

До цього у громаді використовували екскаватор 1986 року виробництва.

ℹ️ Варто зазначити, що придбання цієї техніки – один із проєктів Програми вдосконалення послуги водопостачання та водовідведення у Сосницькій громаді. Цей стратегічний документ розрахований на 4 роки. Його також розробили за допомогою Програми USAD DOBRE.

👍 Щиро вдячні Програмі DOBRE за підтримку нашої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше