Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька селищна рада висловлює слова щирої вдячності

Новини
23.12.2015

Скоро, а саме через 8 днів, настане Новий Рік, головним атрибутом якого являється ялинка. Так уже повелося, що без ялинки свято не буде здаватися святом і тільки з ялиною приходить повноцінне його відчуття. Тому 19 грудня 2015 року на центральній площі Сосниці відбулось відкриття ялинки.

Висловлюю подяку всім, хто долучився до проведення відкриття центральної ялинки та проведення свята, яке відбулось 19 грудня 2015 року, а саме директору будинку школярів Дейнеко Любові Вікторівні, начальнику відділу культури і туризму Плющ Людмилі ВолодимирівніЖуковецькому Володимиру ГригоровичуСмаглюку Геннадію Анатолійовичу, директору в’юниського БК Сєравіній Валентині Миколаївні, директору РБК Вовкогон Раїсі Федорівні, а також небайдужим сосничанам – Зайченку ІгорюКустенку Ігорю та НаталіЛойченко ОлександруЗайченко ЛюбіПортному ІвануСєріковій ТаніДушик НаталіТищенко Марині і людині, яка втілила образ Святого Миколая – Чепізі Валентину.

Також дякую Сосницькому лісництву Холменського лісгоспу за подароване святкове деревце і депутату Сосницької селищної ради Онищенку В.І., за виготовлених оленів.

Окремо хочу подякувати тим маленьким сосничанам, які відгукнулись на наш заклик виготовити прикраси на новорічну ялинку та взяли участь у конкурсі на найкращу іграшку. Перше місце ми присудили двом сестричкам Яременко Єві та Євгенії, друге – Сєріковій Ані, третє – Демиденко Маші. Решта діток – Кириченко ОлексійБогдан ДенисХоменко МаксимМороз АняКорзун СофіяСавченко ДашаБатог Аліса і Маша – отримали маленькі подарунки.

Також в конкурсі прийняли участь діти із села Конятин – Лопатко Максим  (6 клас), Лопатко Віка (9 клас), Гирич Ліза (7 клас), Салівон Юліана (5 клас), Салівон Рада (6 клас). Вони передали ялинкові прикраси на нашу ялинку. Всі іграшки, які виготовили діти, ми повісили на центральну ялинку.

Дякую всім діткам і їх батькам, які прийшли на відкриття ялинки та своїм настроєм створили святкову атмосферу.

Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше