Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницькій громаді планують залучати громадян до управління громадою через громадські обговорення та консультації з громадськістю

Новини
20.04.2023

Про це та інші можливості Програми DOBRE говорили під час робочого візиту координаторки напрямку зміцнення згуртованості та залучення громадськості в територіальній громаді Тетяни Романової.

🤾‍♀️До зустрічі долучився голова громади Андрій Портний, заступник голови та профільні спеціалісти.

Селищний голова розповів про ситуацію в громаді та про ті проблеми, над якими зараз плідно працюють. Окрім цього, говорили про ті інструменти участі, які ефективно проявили себе в роботі та яких ще не вистачає в громаді.

🌿Під час зустрічі йшлося про роботу в громаді над відновленням та ефективним використанням мешканцями інструментів участі, адже комунікація між владою та громадян є запорукою добробуту громади.

💫Протягом реалізації ініціативи планується здійснити оцінювання стану залучення громадян до співпраці з владою на місцевому рівні в умовах воєнного стану, провести тренінги з використання інструментів участі та заходи згуртування. Крім того, представники органів влади та громадськості візьмуть участь у розробці інформаційної кампанії з поширення можливостей та переваг використання мешканцями громади інструментів участі.

💛 Зустріч проведено в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше