Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницькому будинку культури – 55 років!

Новини
01.03.2020

55 років – це значний проміжок в житті однієї людини. За цей час людина переживає життєві випробовування, падіння і злети, радості й жалі. Великий це період і для закладу культури. І складніший навіть за людське життя, бо культура відображає історію народу охоплює життя всіх жителів селища.

За 55 років Будинок культури був свідком багатьох хороших та цікавих подій. Він залишається улюбленим місцем дозвілля жителів селища, місцем, де панує атмосфера щирості, доброзичливості, співдружності та натхнення. Працівники культури, які працюють та працювали на протязі всього історичного шляху будинку культури, внесли неоціненний вклад у становлення своєї установи. Віддаючи улюбленій справі всі сили, талант, творчу енергію, вони змогли домогтися того, що місце їх роботи стало воістину Храмом Культури.

Тому і сьогодні головне в будинку культури – це аматори  сцени, це активні жителі громади, які підтримують розвиток культури. На кожне свято залу наповнюють справжні шанувальники мистецтва. Бо на сцені щоразу вирує феєрія усіх жанрів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше