Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницьку громаду відвідали 25 журналістів, яких цікавила співраця громади з Програмою DOBRE

Новини
15.08.2023

📰 Сосницьку громаду відвідали 25 журналістів з 8 областей України

Медійників цікавили проєкти та ідеї, які були реалізовані в громаді завдяки співраці з Програмою DOBRE. Серед головних з них можна виділити: 👇

🔹 суттєво покращили матеріально-технічну базу Сосницької лікарні та поліклініки, оновивши старе обладнання сучасним. Найзначущими є нове ендоскопічне обладнання, апарат ІФА, УЗД, скоро встановлять цифровий рентген та інше.
🔹 облаштували залу засідань ради. Провели ремонт, придбали меблі, техніку, запровадили систему електронного голосування, закупили планшети.
🔹 створили молодіжний простір для молоді. Провели ремонт, придбали меблі, техніку та необхідне обладнання.
🔹 підвищили надійність водопостачання. Встановили нові свердловинні насоси та системи автоматизованого керування до них, а також дизельні генератори на випадок знеструмлення.
🔹 створили туристично-інформаційний центр. Для нього придбали техніку, туристичне обладнання, провели різноманітні тренінги. Мета центру – залучення мешканців та розвиток туризму в Сосницькій громаді.
🔹 розвинули кооператив «Волинківської молочарської спілку» у с. Волинка, с. Лави та c. Киріївка закупивши обладнання.

🏞 Медійники побували у деяких закладах громади, ознайомилися з реалізованими проєктами та відвідали туристичні місця.

На жаль, гості були дуже обмежені у часі, тож їм не вдалося побувати скрізь. ❤️ Але Сосниця їм сподобалась, тому у майбутньому вони мріють побувати у нас ще раз.

ℹ Прес-тур для медійників із Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської, Чернівецької та Чернігівської областей організував Український кризовий медіа-центр.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше