Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співробітникам Сосницької лікарні представили тимчасового в.о. директора

Новини
27.01.2021

Виконуючим обов’язки (до проведення конкурсу з відбору директора Сосницької лікарні) став Максименко Олег Іванович, який до цього очолював Сосницьку райдержадміністрацію.

Представив колективу лікарні тимчасового директора селищний голова Андрій Портний:

«Ця людина, в першу чергу, професійна, як менеджер. Друга його гарна якість – людяність і порядність.
Тож хочу побажати, щоб ви, Олег Іванович, для всього колективу стали людиною, навколо якої всі згуртуються»

Далі до присутніх, зі словами подяки за довіру, звернувся Олег Максименко:

«Хочу подякувати всім за довіру, яку покладаєте на мене, як на кризового менеджера. Сподіваюсь на нашу спільну працю, і що разом ми будемо командою!Також хочу сказати, що лікарня в Сосниці буде!

Чому я погодився на такий короткий термін стати виконуючим обов’язки? Справа в тому, що коли я був головою адміністрації, то бачив всі проблеми лікарні і старався, по можливості, їх вирішувати. Поспілкувавшись з керівництвом ОТГ я погодився на співпрацю щодо збереження лікарні, виведення її з такого критичного стану та повернення попередніх пакетів медичних послуг…»

Потім відбулась жива дискусія, до якої міг залучитися кожен співробітник Сосницької лікарні. Серед питань було обговорено балансування системи опалення, можливі ремонти, облаштування пандусів при вході та інше.

Розмовляли і про придбання житла для лікарів:

Андрій Портний: «Я провів зустріч з аграріями та агрохолдингами, які обробляють землі на території громади. Ми з ними домовилися, що створимо фонд розвитку Сосницької лікарні, кошти з якого будуть витрачатись на три напрямки: придбання житла для молодих лікарів, закупівля обладнання і капітальні видатки (ремонти).Ще скоро до нас приїде лікар в Чорнотичі. Тому погодили, що житло для цього лікаря купують ті аграрії, які працюють на території цього старостату».

Після зустрічі з лікарями відбулась міні прес-конференція з місцевою пресою, де Андрій Портний прокоментував останні події, які трапилися в нашій громаді. Про це пізніше…

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше