Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старости Сосницької громади діляться досвідом з колегами

Новини
17.11.2021

Староста – складна робота, яка потребує не лише уваги, а й прийняття зважених рішень, участі у вирішенні місцевих проблем, пошуків додаткового фінансування, лобіювання інтересів округу на рівні громади. Як це робити ефективно, які є успішні практики в Сосницькій громаді та що потрібно для зростання професійного рівня старост?

Щоб відповісти на ці та інші питання, старости нашої громади протягом наступних місяців ділитимуться власним досвідом зі своїми колегами.

Першим, про досягнення округу та кращі практики, поділився Віталій Лопатко, староста Південного старостинського округу. Саме сюди завітали всі старости Сосницької громади за новими знаннями та практичним досвідом.

Окрім ознайомлення з діяльністю старостинського округу, делегація старост відвідала заклади соціальної сфери, а також мали нагоду побачити на власні очі красу Спаської кручі.

Крім цього, старости ознайомилися з роботою ТОВ «Біотех ЛТД» (директор філії Микола Карпенко), яке займається селекціонуванням картоплі, а також мали змогу побувати на місцевій фермі СТОВ «Надія» (директор Ігор Романов), яка спеціалізується на розведенні м'ясного скотарства.

Наступний візит запланований до Пекарівського старостинського округу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше