Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартує конкурс проектів Бюджету участі 2021

Новини
01.09.2020

З 1 вересня по 15 жовтня 2020 року включно кожен мешканець Сосницької громади, який досяг 14-річного віку, може подати проект Бюджету Участі 2021 р.

Куди подавати (один із способів):

  • Центр надання адміністративних послуг, смт Сосниця, вул. Грушевського, 32В (приміщення колишньої дитячої бібліотеки біля гімназії).
  • Листом за адресою : Сосницька селищна рада, смт Сосниця, вул. Лесі Українки, 3, 16100 з поміткою «Бюджет Участі».
  • Електронною поштою на адресу sosn@cg.gov.ua у вигляді відсканованого оригіналу документу за обов’язкової умови подачі паперової копії одинм із двох вищезгаданих способів.

Загальний бюджет конкурсу на 2021 рік – 250 тис.грн.

Максимальний розмір одного проекту – 125 тис. грн.

Календар конкурсу:

  • 1 вересня- по 15 жовтня – подання проектів
  • 16 жовтня-15 листопада – експертиза проектів
  • 15 листопада – 15 грудня – голосування за проекти

Бюджет участі – це унікальна можливість для громади реалізовувати власні ініціативи покращення свого селища чи села за місцеві бюджетні кошти. Маєте соціально-важливі ідеї? Місцева влада готова їх реалізувати! Збирайте однодумців, створюйте власні проекти та беріть участь в програмі “Громадський бюджет 2021”. Новий простір для відпочинку молоді, безкоштовний WI-FI в парку, екологічна, музична , спортивна, туристична акція? Вирішувати саме вам!

Єдина вимога – продукт Вашого проекту має бути загальнодоступний всім!

Подробиці – тут: http://sosnitsa-otg.ci.org.ua/ .

Чекаємо Ваших проектів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше