Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартував розіграш кубку «Золота осінь»

Спорт
26.09.2023

Остання неділя вересня виявилася неймовірно теплою та лагідною. Символічно, що в цей день стартував розіграш кубку під красномовною назвою «Золота осінь».

На той момент, коли СК «Сосниця» грала свою чвертьфінальну гру, були зіграні всі інші матчі цієї стадії.

«Фаворит» у Стольному в бойовому матчі поступився макошинській «Десні» 1-2, а «Темп» у Мені - «Чапаєву» зі Садового 1-3.

«Дягова» також проводила свій домашній матч у Мені.

«Дягова» 1-7 СК «Сосниця» (1-3).

Забиті голи: Делеуров Богдан-3, Кузьменко Сергій, Шемет Єгор, Труба Сергій, Сердюк Андрій.

Після матчу в чемпіонаті, коли СК «Сосниця» вдома забила 8 «сухих» голів, мало хто чекав інтригу й у цьому матчі. Та «Дягова» здивувала всіх, забивши першою. Та СК все виправив досить швидко: в першому таймі Богдан Делеуров спершу рахунок зрівняв, потім вивів свою команду вперед, а згодом забезпечив їй комфортну перевагу. 1-3 за підсумками першого тайму - здавалось би, хиткий рахунок.

Та в другій половині гри гості розвіяли всі сумніви відносно того, хто на полі «імператор». Сергій Кузьменко, корюківський легіонер Єгор Шемет (для якого цей гол став першим за команду), менський легіонер Сергій Труба та Андрій Сердюк довели рахунок до непристойних 1-7.

Таким чином, до півфіналу змагань вийшли 4 команди, які зайняли перші 4 позиції за підсумками чемпіонату (нагадаємо, менський «Кристал» отримав перепустку до 1/2 фіналу «без бою»).

В першу неділю жовтня в півфіналі СК «Сосниця» в Мені зустрінеться з макошинської «Десною». В іншому півфіналі менський «Кристал» зійдеться з «Чапаєвом» із Садового. Обидва поєдинки пройдуть на нейтральному менському полі та обіцяють бути цікавими та бойовими.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше