Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Танцювальний гурток Будинку дитячої та юнацької творчості відвідує 5 груп

Новини
13.12.2023

Багато років у Будинку дитячої та юнацької творчості великим попитом користується танцювальний гурток. У цьому році його керівниці Юлія Ліпська та Аліна Чернуха охопили 5 вікових категорій.

Результати гуртка ми бачимо постійно на сцені Будинку культури та онлайн у відеокліпах.

🏆 Дівчата і хлопці беруть участь та отримуюь нагороди у різних конкурсах і фестивалях. Нещодавно учасники хореографічного колективу «Мозаїка» відновили свою очну участь, побувавши на фестивалі у Києві.

Дуже допомагають своїм дітям батьки. Вони фінансують поїздки на конкурси та купують костюми, які замовляють у місцевих майстринь-швачок. Костюми залишаються у закладі для подальшого використання тими чи іншими дітками танцювального колективу.

Для великих заходів, наприклад День Святого Миколая, Новорічні Свята, свято осені та інші, керівники гуртків намагаються самостійно готувати костюми: щось купують, щось перешивають, власноруч створюють фотозони – всі творчі натури із золотими руками.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше