Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«The Halo Trust» провели навчання для працівників громади

Новини
16.03.2023

🗓️ Сьогодні в гостях у Сосницькій громаді побувала гуманітарна організація «Представництво The Halo Trust в Україні», яка займається розмінуванням та інформуванням населення про ризики, пов‘язані з вибухонебезпечними предметами 💣💥.

🗨 У ході зустрічі спеціалістка з мінної безпеки проінформувала про вибухонебезпечні та підозрілі предмети, що найбільш розповсюджені на території України. Розповіла про заходи безпеки в разі знаходження таких предметів, про ознаки та маркування небезпечних територій та правила поведінки й порядок дій на потенційно небезпечній ділянці.

Також такі зустрічі провели для працівників інших установ та студентів.

👍 Дякуємо представникам The Halo Trust за їх нелегку роботу, професіоналізм, уміння тримати аудиторію під час лекції та доносити корисну інформацію до слухачів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше