Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Топонімічна комісія рекомендує до завершення війни не перейменовувати вулиці на честь загиблих земляків

Новини
17.03.2023

Минулого року у Сосницькій громаді почався стрімкий процес декомунізації вулиць. Тоді, за результатами звернень від мешканців громади, деякі з вулиць були перейменовані на честь загиблих захисників 🇺🇦 України.

📄 Цього року ми продовжуємо отримувати колективні звернення з проханням перейменувати їхню вулицю на честь загиблого воїна.

👉 Зараз це питання стало одним із найболючіших, яке доводилося розглядати топонімічній комісії. Адже вже маємо ситуацію, що на одній вулиці проживають сім’ї двох загиблих воїнів. У таких ситуаціях дуже складно визначити, хто з них найдостойніший. А вони всі достойні!

🚫 Тому сьогодні топонімічна комісія вирішила винести на сесію питання, щоб тимчасово, до закінчення війни, не перейменовувати вулиці на честь загиблих земляків.

❗ Остаточне рішення – за депутатами ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше