Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Третя річниця загибелі воїна АТО Руслана Амірова

Новини
23.04.2020

Сьогодні, 23 квітня, минає третя річниця загибелі нашого земляка, героя АТО Руслана Амірова.

Народився Руслан 1992 року в Сосниці. 2007 року закінчив 9 класів гімназії ім. О. Довженка. Продовжив навчання у Сосницькому професійному аграрному ліцеї, який закінчив у 2010 році.

У 2010—2011 роках проходив строкову військову службу в 300-му навчальному танковому полку на посаді механіка-водія танка Т-55.

Під час російської збройної агресії проти України 26 травня 2015 року Сосницьким РВК призваний на військову службу за контрактом.

Солдат, кулеметник 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 72-ї окремої механізованої бригади загинув 23 квітня 2017 року від кулі снайпера під час бойового зіткнення на передовій позиції у промисловій зоні м. Авдіївка.

Він назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Дякуємо таким мужнім захисникам, завдяки котрим, ми живемо спокійним, мирним життям.

Низький уклін і вічна пам’ять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше