Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 2023 році з селищного бюджету заплановано виділити 2 800 000 грн для ЗСУ

Новини
26.08.2023

Минулої сесії видатки по програмі проведення заходів з територіальної оборони збільшили ще на 800 000 грн. Таким чином загальний бюджет програми склав 2 800 000 грн.

Крім того, в рамках цієї програми з селищного бюджету будуть виділяти кошти на лікування поранених захисників України.

‼️ Якщо ви військовослужбовець, який потребує допомоги, то вже можете звертатись до ЦНАПу або до селищної ради.

Під час сесії голова громади також розповів, що селищна рада лише останнім часом отримала від військових формувань 4 звернення про надання допомоги, 3 з яких рада вже задовільнила, ще 1 – знаходиться у роботі.

⚡️🔥 Цими днями передали 162-му батальйону 2 генератори та 3 портативні обігрівачі. Після підписання актів також буде передано тепловізійний приціл і додаткові балони для роботи обігрівачів.

Незакрита потреба – автомобіль. Тому вже скоро планується провести низку благодійних заходів, щоб зібрати необхідну суму для придбання автівки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше