Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У громаді буде проведено опитування щодо визначення пріоритетності послуг

Новини
21.04.2021

У квітні-травні в рамках програми DOBRE Сосницька селищна рада проводитиме опитування стосовно якості надання освітніх, культурних, комунальних та інших послуг у нашій громаді. Подібне опитування ми вже проводили у серпні минулого року, що дозволило оцінити ситуацію щодо думки громадян на початку співпраці з програмою.
Нове дослідження думки громади проводитиметься за спеціальним механізмом, який розробили експерти Програми DOBRE. Орієнтовно буде опитано 400 домогосподарств, яких випадково відберуть за встановленою формулою. Крім того, член родини, думка якого буде зафіксована, також обиратиметься випадково. Все це дасть змогу отримати максимально точні результати, які дозволять виміряти реальний рівень задоволеності послугами.

Опитування буде анонімним, однак інтерв’юер може попросити у вас номер телефону, це потрібно для перевірки роботи самого інтерв’юера. Тобто, до вас згодом можуть зателефонувати і спитати, чи дійсно ви брали участь в опитуванні.

Відповідне розпорядження про дослідження громадської думки  вже затверджено і визначено макет посвідчення:

Полегшити процес опитування, прискорити обробку результатів та провести аналіз дозволить електронна система DOBRE.Pytannya. Програма дозволяє бачити результати як в цілому по громаді, так і в розрізі кожного населеного пункту.

В рамках проекту «Закупівля планшетних ПК з метою проведення опитування громадян щодо якості послуг» від Програми DOBRE селищна рада вже отримала 3 планшети, які значно полегшать процес проведення опитування. На планшет встановлюється спеціальний мобільний додаток, який розробив партнер програми DOBRE, Social Boost, завантажується анкета опитування та проводиться з’єднання з платформою DOBRE.Pytannya.

Всі відповіді на питання реєструються через планшети, а сам процес опитування не потребує наявність інтернету і працює офлайн. Після опитування всіх респондентів дані завантажуються на платформу.

За результати опитування буде сформовано звіт, який ми враховуватимо при прийнятті рішень щодо покращення якості надання послуги у громаді.

Придбані програмою DOBRE планшети регулярно використовуватимуть для визначення думки громадян як в межах компоненту з удосконалення послуг, так й для інших потреб громад, наприклад, для системи поіменного електронного голосування під час сесії.

Звертаючись до жителів громади просимо вас сприяти проведенню анкетування, адже кожна думка для нас важлива!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше