Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Конятині провели заходи з профілактики булінгу та збереження здоров'я

Новини
26.01.2024

З метою профілактики булінгу у Конятинській школі відбулася зустріч з фахівцями із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг. Учні 5-9 класів взяли участь у цікавому тренінгу та переглянули тематичну відео презентацію.

👩‍⚕️ Також у селі Конятин відбулася лекція медичної сестри Центру надання соціальних послуг за сприяння всесвітньої мережі міжнародних організацій «Лікарі світу». На заході розглянули одну із важливих тем «Болі в області серця». Зупинилися на таких питаннях як: групи ризику серцево судинних захворювань, причини їх виникнення, симптоми, профілактика та перша домедична допомога. Ще розглянули піраміду здорового харчування, особливості правильного вимірювання артеріального тиску та інше.

💇 А у цей час перукар установи надавав послуги перукаря.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше