Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У межах Чернігівської області на період дії воєнного стану заборонено навігацію суден на водних об’єктах

Новини
13.07.2022
🚫 Заборона діє для іноземних суден, водних мотоциклів, засобів для розваг на воді, малих суден, моторних суден, спортивних суден, суден-самохідних чи несамохідних плавучих транспортних засобів, розвідки і видобування корисних копалин, буксирування, штовхання або ведення складу інших суден чи плавучих об’єктів, шляхових, гідротехнічних, навігаційно-гідрографічних робіт, відпочинку (прогулянок, туризму, любительського рибальства), для наукових, науково-дослідних, навчальних і культурних цілей, та іншої діяльності на воді у період дії воєнного стану.
 
🚣 Винятком є судна, що входять до складу ЗСУ та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та судноплавства, охорони навколишнього природного середовища і водних біоресурсів, суден суб’єктів рибогосподарської діяльності і аквакультури, спеціалізованих служб, що використовуються для перевезення вантажів, пасажирів, багажу і пошти.
 
✍️ Згідно розпорядженням голови обласної військової адміністрації від 07.07.2022 №264.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше