Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосниці обговорили перспективи ухвалення Статуту громади

Новини
25.01.2016

23 січня в Сосниці пройшли громадські слухання з питань запровадження механізмів участі громади в управлінні селищем. Були запрошені депутати Сосницької селищної ради, представники громадських організацій, небайдужі сосничани та журналісти.

Слухання проходили в такому порядку:

  1. Вступ. Інформація про проект «Громадські слухання», що реалізується за підтримки IRI – міжнародний республіканський інститут – організація, що зацікавлена в розвитку громадського сектора в Україні та налагодженню ефективної взаємодії громадськості та органів місцевого самоврядування у процесі вироблення та реалізації рішень на місцевому рівні. Слухали Андрія Ткача – депутата Сосницької селищної ради, Тетяну Громову – голову Чернігівської громадської організації «Молодь – XXI століття.
  2. Статут територіальної громади та інші інструменти для забезпечення участі громадськості в ухваленні рішень місцевою владою (громадські слухання, місцеві ініціатива, електронні петиції тощо). Тему розкрив Павло Пущенко – голова громадської організації «Чернігівський освітній центр «Ініціатива».
  3. Дискусія «Перспективи ухвалення Статуту територіальної громади селища Сосниця та окремих положень що врегульовують питання місцевої демократії».
  4. Підведення підсумків семінару.

Дякуємо Павлу Пущенку, Громовій Тетяні за цікаву і змістовну інформацію, та Ткачу Андрію за організацію зустрічі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше