Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосниці побудували майданчик з вуличними тренажерами

Новини
31.08.2024

На ньому розміщено 12 тренажерів, один з яких для людей з вадами опорно-рухового апарату. Крім того, тут встановлено 2 столи для шахістів, один стіл для армреслінгу та комплекс для воркауту.

🙋‍♀️ Ідея створити такий майданчик належить молоді Сосницької громади, а все це стало можливим завдяки грантовій підтримці.

💪 Програма DOBRE виділила близько 10 тис. доларів на реалізацію цього молодіжного проєкту. За ці кошти було придбано вуличні тренажери.

👷 Для реалізації проєкту від громади передбачалося 10 відсотків співфінансування. Їх вклали не грошима, а проведенням робіт, які виконали працівники підрозділу озеленення та дизайну комунального підприємства «Благоустрій-Сосниця».

Детальніше в сюжеті 👇

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше