Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій філії Центру пробації в Чернігівській області підписано договір з волонтером

Новини партнерів
02.08.2022

01 серпня 2022 року на виконання плану адвокаційної діяльності начальником Корюківського РС №2 філії  Центру пробації в Чернігівській області Ольгою Циганок проведено робочу зустріч з працівниками Сосницького бюро правової допомоги. Під час зустрічі були обговорені питання ефективного співробітництва та розвитку волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією.

За результатами зустрічі начальником уповноваженого органу з питань пробації та головним юристом Сосницького бюро правової допомоги Аллою Мірошниченко було підписано договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, визначені основні напрямки роботи, до яких буде залучатися волонтер.

Алла має досвід роботи з клієнтами пробації, оскільки неодноразово брала участь у діяльності дистанційного пункту правової допомоги, який проводився на базі Корюківського РС №2 філії Центру пробації в Чернігівській області. Волонтерська діяльність в пробації – це відповідальна місія, адже волонтер повинен мати високі моральні та психологічні якості, здатність виконувати завдання чітко і ефективно. Саме такі особистісні характеристики притаманні Аллі Юріївні.

Маємо надію, що співпраця з волонтером допоможе вирішити проблемні питання осіб, які перебувають на обліку органу пробації.

Начальник Корюківського РС №2 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Ольга Циганок

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше