Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді налагоджують діалог з молоддю

Новини
31.01.2024

Вчора відбулася цікава та корисна зустріч з молоддю нашої громади. Захід відбувся у формі діалогової платформи, під час якої обговорили тему: «Чому молодь повинна залишитись в громаді?». Мета такого заходу – налагодити діалог і співпрацю між владою і громадськістю (молоддю).

На заході провели опитування і виявили

1️⃣ Основні проблеми молоді
🔹 працевлаштування та низькі зарплати;
🔹 мала кількість місць/заходів для дозвілля.

2️⃣ Ініціативи, які треба запровадити
🔹 консультації з молоддю;
🔹 гуртки різного професійного спрямування;
🔹 конкурс молодіжних проектів;
🔹 регулярні спортивні змагання.

3️⃣ Як активізувати молодь
🔹 проведення масових заходів (спортивних, розважальних);
🔹 підтримка, консультування і проведення конкурсів, молодіжних проектів.

‼️ Також було визначено, що однією із найкращих форм співпраці є створення і активна робота консультаційного і дорадчого органу - молодіжної ради.

💬 Присутні ділилися своїми думками, потребами та пропозиціями, а також слухали досвід та поради від головних спікерів заходу – самої молоді. Вони розповіли про свої успіхи, виклики та перспективи, а також про те, що їх мотивує залишатися в громаді.

👥 Захід відвідали представниця Програми «DOBRE» Тетяна Романова, секретар селищної ради Андрій Ткач та тимчасово виконуюча обов'язки начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Ірина Кальченко. Вони уважно слухали молодь та обіцяли врахувати їхні побажання та ідеї.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше