Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді працюють над вдосконаленням послуги водопостачання та водовідведення

Новини
12.03.2024

Нещодавно до нас завітали представники Програми DOBRE, які зустрілись з головою громади та робочою групою, що працює над комплексною програмою вдосконалення послуги водопостачання та водовідведення.

Ця програма передбачає закупівлю обладнання, будівництво артезіанської свердловини, реконструкцію мережі водопостачання, будівництво сучасних очисних споруд та участь працівників комунального підприємства у навчаннях.



💰 Програма DOBRE виділяє 70 тисяч доларів на реалізацію одного з проєктів – придбання екскаватора-навантажувача британського бренду.

Експерти проаналізували розроблену Програму та надали цінні рекомендації для вдосконалення документу.

В рамках робочого візиту фахівці відвідали ряд місць, де були реалізовані проєкти DOBRE, а саме:

🧑‍⚖️ Оновлену сесійну залу. Тут за кошти місцевого бюджету було зроблено ремонт та придбано планшети для електронного голосування. Програма DOBRE допомогла забезпечити залу меблями, технікою та системою голосування «Голос».

🥛 Волинківську молочарську спілку. Завдяки Програмі DOBRE пункти прийому молока було забезпечено молокомірами, аналізаторами молока та баками-охолоджувачами. Внесок громади – ремонт пунктів прийому молока.

💧 Центральний водозабір, де за кошти DOBRE встановили нові насоси, системи автоматичного управління. Також у рамках проєкту громада отримала дизельні генератори, інструменти та обладнання.

🏥 Сосницьку лікарню. У співпраці з DOBRE було придбано медичне обладнання для імуноферментного аналізу, відеоендоскопічна стійка, електрокардіографи та аналізатори.

🙋‍♀️ Центр надання соціальних послуг. Експерти відвідали простір для служби соціально-психологічного розвантаження, який створили за кошти державної субвенції. У рамках проєкту від DOBRE для центру придбали ноутбук, нову швейну машинку та обладнання для стрижки.

🚜 Комунальне підприємство «Сосниця-Благоустрій». Завдяки проєкту було покращено матеріально-технічну базу, а це новий навісний розкидач, два подрібнювачі деревини та тракторний причеп.

📚 Сосницьку публічну бібліотеку, де Програма DOBRE допомогла створити молодіжний простір. Силами громади тут було зроблено ремонт, а програма допомогла облаштувати простір меблями, технікою та обладнанням.

Ініціативна група «Вчасно», яка працює в молодіжному просторі, виграла конкурс проєктів від DOBRE. Для зберігання унікальних знань, що залишились у старшого покоління, було придбано комп’ютерну техніку та обладнання для фотозйомок.

🗺️ Ще один цікавий проєкт, який допомогла реалізувати програма DOBRE – cтворення Туристично-інформаційного центру. Програма забезпечила технікою та туристичним спорядженням. Внесок громади проявлявся у тренінгах, інформаційних матеріалах та екскурсіях.

Щиро дякуємо програмі DOBRE за співпрацю, підтримку, дружбу та можливість стати краще!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше