Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді створили простір для служби соціально-психологічного розвантаження

Новини
29.12.2023

Знаходиться він у Центрі надання соціальних послуг. Реалізували проект за рахунок державної субвенції. Коштів з місцевого бюджету на ремонт не витрачали.

🏆 До речі, до участі у цьому проекті було відібрано лише 3 громади з Чернігівської області.

💪 Пророблена дійсно велика робота. Капітально відремонтували 4 кімнати, придбали меблі, обладнання, матеріали для арт-терапії та набори для малювання.

У більшій залі проводитимуть групові консультації. Поки батьки будуть займатися зі спеціалістами, діти гратимуться з фахівцем в окремій кімнаті.

Також є дві інші кімнати. Одна – для роботи з персональним фахівцем, друга – для арт-терапії.

🧑‍🦽 Крім того, простір зробили безбар'єрним. Для маломобільних людей встановили пандус, а ширина всіх дверних отворів розрахована для пересування на колісних кріслах.

👥 У цьому просторі працюватимуть з людьми, які постраждали від домашнього насильства та надаватимуть іншу психологічну допомогу в залежності від потреб клієнтів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше