Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді відсвяткували масляну

Новини
14.03.2021

На святкування Масляної на площі зібрався численний натовп, адже всі втомилися від похмурих карантинних зимових днів, тому з радістю готові зустрічати весну.

Святкову атмосферу створювали аматорські колективи громади. Вони внесли яскравість і колоритність у свято, розважали гостей веселими піснями та запальними танцями.

Для молоді був проведений QR-квест, перше місце в якому зайняли учні Спаської школи. Великий натовп навколо себе зібрало й змагання з армреслінгу. А для найменших жителів селища були організовані конкурси з солодкими призами.

Тим часом гостей свята частували млинцями, варениками та запашним чаєм.

Під час народного гуляння, вже традиційно, спалили опудало. Вважається, що разом зі спаленням опудала Зими люди позбавляються від всіх негараздів і напастей, які супроводжували їх у минулому.

Попереду – весна, а з нею і нові зустрічі та свята.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше