Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді відзначили Олімпійський день

Новини
17.06.2024

Юні спортсмени демонстрували свої навички та любов до спорту. В програмі заходу були забіги на 300, 500 метрів та Олімпійську милю, а для наймолодших учасників – командні веселі естафети. Найбільш спритні та вправні отримали медалі та нагороди.

🏅 Також кращим тренерам та спортсменам громади вручили дипломи та сувенірну атрибутику.

💁‍♀️ Під час церемонії відкриття заходу учасників привітали голова громади Андрій Портний та голова Олімпійського осередку Чернігівщини, учасниця трьох Олімпійських ігор Ніна Лемеш.

🥊 Серед гостей також був український боксер, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Митрофанов, який передав юним спортсменам набір мʼячів та легкоатлетичні естафетні палички.

😊На честь Ігор ХХХІІІ Олімпіади 2024 року, що пройдуть у Парижі, було піднято Олімпійський прапор.

Під час заходу бадьорий та запальний настрій учасникам дарували танцювальні колективи Будинку дитячої та юнацької творчості.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше