Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді визначили ТОП-3 послуги для вдосконалення

Новини
31.10.2023

Сьогодні у Сосниці провели консультації з мешканцями громади, які є представниками різних професійних сфер. Таким чином оцінювали потреби з удосконалення послуг в умовах воєнного стану.

🗨 Захід відбувався у форматі «Світового кафе». Відкрив його секретар ради Андрій Ткач, який ознайомив присутніх з планом роботи та презентував основні завдання цих консультацій. Модерувала захід Тетяна Романова, координаторка напрямку з питань залучення громадян до управління громадою Проєкту DOBRE.

Учасники заходу розділились на групи, аби висловити своє бачення розвитку громади! Вони обговорювали у командах 4 блоки послуг 👇
🔹 комунальні послуги;
🔹 соціальні послуги;
🔹 послуги щодо якості середовища;
🔹 розвиток та дозвілля.

Всього було проведено 4 раунди обговорень по 15 хв. кожен, які відбувалися одночасно. Кожна команда сформулювала проблеми та запропонувала варіанти їхнього вирішення.

Після жвавих дискусій учасники шляхом голосування обрали серед послуг 3 найбільш пріоритетних для покращення у громаді. До речі, пріоритетні послуги співпали з результатами опитувань лідерів думок.

Отже, топ-3 послуги, які жителі громади хочуть покращити 👇
🔹 водопостачання;
🔹 будівництво/ремонт доріг;
🔹 медична галузь.

❗️ Далі представники Програма DOBRE допоможуть Сосницькій громади обрати одну найбільш важливу послугу, розробити програму її вдосконалення та реалізувати один проєкт вартістю 70 000 доларів.

Нагадуємо, що це другий такий проєкт покращення послуги у Сосницький громаді. У першому періоді роботи Програми DOBRE ми покращували медичну галузь, а саме розширювали матеріально-технічну базу.

ℹ️ Зустріч відбулася у межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше