Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій громаді завершилася перша хвиля роздачі гуманітарної допомоги в рамках Програми CLEAR

Новини
24.06.2023

470 домогосподарств з трьох громад (Іванівської, Корюківської та Сосницької) отримали гігієнічні набори, розраховані на 1 місяць повсякденного користування.

У складі набору, зокрема, засоби індивідуальної гігієни, рушники, пральний порошок, засоби для миття посуду, тощо.

❗ Серед отримувачів допомоги – внутрішньо переміщені особи та постраждалі внаслідок війни мешканці, які пройшли опитування щодо потреб та відбір за критеріями, визначеними програмою CLEAR.

На початку червня 2023 року Спілка «Громадські ініціативи України» отримала вантаж від програми CLEAR та протягом тижня організувала роздачу наборів гігієни відібраним домогосподарствам трьох громад, зокрема, 268 у Іванівській, 98 - Корюківській та 130 у Сосницькій громадах.

ℹ Довідково: Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR)впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).
Спілка «Громадські Ініціативи України» - організація-партнер Глобал Ком’юнітіз, що реалізує завдання програми CLEAR в трьох громадах Чернігівщини: Корюківській, Сосницькій та Іванівській.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше