Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій публічній бібліотеці стартував тиждень дитячого читання

Новини
23.03.2023

📚 Стартував тиждень дитячого читання

📅 Перший день у Сосницькій бібліотеці для дітей розпочався під гаслом «Дитина читає – Україна процвітає». Цього дня завітали учні 4-А класу Сосницької гімназії ім. Довженка.

📗 Спочатку діти ознайомились з цікавими книгами, що побачили світ останнім часом. Потім побували у читальній залі публічної бібліотеки, де зустрілись з дуже творчою людиною, чиї роботи відомі далеко за межами нашого містечка.

Це Анатолій Семенцов – різьбяр, працює в напрямках різьби по дереву, паркової скульптури, кераміки, член Спілки майстрів народної творчості України і виявляється також пише вірші.

📖 Через декілька днів на бібліотечний урок-вікторину «Що я знаю про бібліотеку та книгу» прийшли учні 6-Б класу Сосницької гімназії ім. Довженка.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше