Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій школі, що на В’юнищі, зібрали 7000 для ЗСУ

Новини
13.02.2024

Сьогодні у школі для учнів було проведено «День Барбі і Кена». Діти дізналися історію життя найпопулярнішої ляльки у світі. Вони були здивовані, що лялька мала багато професій, побувала в космосі, балатувалась в президенти, а ще рятує життя і здоров'я воїнів ЗСУ.

🙋‍♀️ Приємною несподіванкою для дітей було те, що до них завітала сама лялька Барбі (аніматор Ірина Кудлай). Своїми фокусами вона викликала в учнів справжнє захоплення.

💙💛 Хоча діти сміялись і веселились, смакували ласощі, танцювали, фотографувалися з Барбі, чекали призів від розіграшу лотереї, але кожної миті пам'ятали, що їхній спокій оберігають наші мужні воїни. Томудіти з нетерпінням чекали тої миті, коли покладуть до вже знайомої скриньки свої донати на підтримку воїнів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше