Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькому будинку дитячої та юнацької творчості відкрилось 4 нові гуртки для дітей

Новини
29.11.2023

У Сосницькому будинку дитячої та юнацької творчості функціонує 24 гуртки різного напрямку. Ними охоплено близько 350 вихованців нашої громади від 5 до 18 років, в тому числі є діти внутрішньо переміщених осіб.

👩‍🏫 З 1 вересня тут працює нова педагогиня, дуже обдарована майстриня – Олена Ніколаєва. Вона веде 4 гуртки. Три з них декоративно-прикладного напрямку: «Майстерня творчості» – де діти працюють вітражними фарбами, «Сучасний декор», «Бісероплетіння» та «Випалювання по дереву». Останній дещо замінив гурток «Різьба по дереву», який вів багато років Євгеній Роздерій. Нема гуртка з вільної боротьби, його керівником був Андрій Авраменко, який загинув на війні. Колегам, а ще більше вихованцям, дуже не вистачає Андрія.

🗒 Багато років поспіль існують гуртки науково-технічного напрямку. Гурток «Умілі рученята», яким керує Любов Дейнеко, охоплює 3 різновікові групи дітей, де гуртківці виготовляють вироби з паперу.

🍁 Популярними є гуртки декоративно-прикладного напрямку: «Стрічкова мозаїка» (керівник – Алла Горпиненко), «Фітодизайн» (керівник – Олена Сивоконь).

Всі бажаючі можуть знайти для себе будь-яке заняття і отримати масу задоволення, тут нікому не відмовляють.

Також у Будинку дитячої та юнацької творчості є багато інших гуртків. Про них – згодом у наступних публікаціях.

"Вісті Сосниччини"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше