Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькому секторі пробації провели правопросвітницький захід

Новини партнерів
19.01.2024

15 січня 2024 року головний юрист сектору «Сосницьке бюро правової допомоги» Алла Мірошниченко прийняла участь у інформаційно-правовому  заході за участі начальника Корюківського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернігівській області Ольги Циганок.

Під час заходу фахівчиня провела інформаційно-роз’яснювальну роботу, в ході якої проінформувала присутніх про систему безоплатної правничої допомоги, а саме повідомлено, що діє гаряча лінія системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103, також правову допомогу можна отримати онлайн у Telegram та Viber, через застосунки «Безоплатна правова допомога» та «Твоє право», на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid та безпосередньо звернувшись до Бюро правової допомоги.  Окремо пояснила порядок отримання послуг адвоката за рахунок держави і розповіла, яким категоріям громадян це право гарантоване державою.

Варто зазначити, що суть пробації полягає не лише у встановленні нагляду за засудженими з покладанням на них певних зобов’язань й обмежень, а ще й в допомозі, спрямованій на їхню підтримку в суспільстві. Відтак, начальник Корюківського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Ольга Циганок спільно з юристом сектору «Сосницьке бюро правової допомоги» Аллою Мірошниченко провели профілактичну бесіду з метою запобігання вчиненню повторного кримінального правопорушення особами засудженими до покарань не пов'язаних з позбавленням волі.

Таким чином, профілактично-виховна робота разом із заходами нагляду сприяють виправленню, ресоціалізації в суспільстві суб’єктів пробації та підвищенню їх рівня правової свідомості і поінформованості щодо захисту своїх прав.

Нагадуємо, що фахова правова допомога надається Сосницьким бюро правової допомоги з 9-00 год. до 18-00 год. з понеділка по п'ятницю за адресою: смт. Сосниця, вул. Троїцька,32 тел. 2-02-93 .

Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Мена, вул. С.Титаренка, буд.6А, тел.: (0244) 3-30-01.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше