Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В минулу неділю СК «Сосниця» влаштувала чергову гольову феєрію!

Новини
25.07.2023

Як і в минулому домашньому поєдинку, гості сосницького стадіону стали свідками восьми голів, от тільки цього разу суперник спромігся провести гол престижу. Достойне привітання для тренера команди Станіслава Михайловського, який того дня відзначав свій день народження!

СК «Сосниця» 7-1 «Чапаєв» (Садове)

Забиті голи: Максим Кузьменко -3, Богдан Делеуров – 2, Євген Рудя – 1, Роман Лалука – 1.

В інших поєдинках передостаннього туру першого кола товариського турніру були зафіксовані такі результати:

Десна (Макошине) 8-0 Дягова

Темп (Мена) 4-2 Полісся (Березна).

Сосничани продовжують упевнено очолювати турнірну таблицю з п'ятнадцятьма очками (різниця забитих і пропущених м'ячів 29-7). По 9 очок мають «Десна», «Кристал» і «Чапаєв», та команда зі Садового вже провела всі 6 своїх поєдинків першого кола. По 6 очок мають «Темп» і «Полісся». В «Дягови» досі немає набраних очок.

В останню неділю липня СК «Сосниця» проходитиме випробування відстанню – футболістів чекає найдовша подорож у рамках товариського чемпіонату. «Полісся», хоч і займає передостанню сходинку в турнірній таблиці, та славиться своєю непоступливістю на власному майданчику. Що ж, побачимо, як цю перешкоду здолають лідери чемпіонату.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше