Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Пекареві новорічні свята завершили концертом

Новини
17.01.2020

Сьогодні, завершуючи новорічні свята, в Пекареві відбувся святковий концерт, на який запросили всіх жителів старостату.

Розпочався він з привітання старости села – Володимира Труби, який  побажав перш за все міцного здоров’я, мирного неба, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій!

Учасників та гостей концерту із святами привітав і спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього середовища та інфраструктури Сосницької селищної ради Юрій Рублевський. Скориставшись нагодою він передав рятувальникам комплекти захисної (бойової) форми, нові шоломи, тактичні рукавички, спеціальне взуття та особисті посвідчення про проходження навчання.

Далі відбулась концертна програма, яку для жителів Пекарівського старостату підготували творчі колективи Нехаївського будинку культури.

Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше