Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Сосниці продовжують ремонтувати дороги

Новини
29.05.2020

Карантин та економічна криза ставлять під загрозу реалізацію багатьох планів громади, в тому числі й ремонт доріг. Однак ми залишаємося оптимістами з надією, що все у нас вийде.

В цьому році, вперше за багато останніх років, вдалося провести капітальний ремонт дорожнього полотна за рахунок місцевого бюджету. Раніше капітальні ремонти та нове будівництво проводились виключно за рахунок державного та обласного бюджетів. Капітально було відремонтовано вул. 8-го Березня протяжністю 400 м. (1400 м2) від автодороги Сосниця-Короп до Дитячого санаторію. Підрядники ШБУ-82 м. Мена швидко та якісно виконали свою роботу.

А цього тижня ліквідацією ямковості доріг зайнялися ФОП «Хачатрян Арман», які виконали роботи з ремонту дорожнього покриття з використанням гарячого асфальтобетону на вулицях:

  • Сосниця, вул. Квіткова – 348 м2;
  • Сосниця, вул. Лесі Українки (біля кінотеатру) – 358 м2;
  • Сосниця, мікрорайон «Бардацьке» (дворові проїзди) – 344 м2;
  • Сосниця, вул. Освіти (з’їзд до річки) – 78 м2
  • Загребелля, вул. Шевченка – 294 м2;
  • Загребелля, вул. Ювілейна – 197 м2;

Крім того, в цьому році планується провести ремонт доріг по іншим вулицям Сосниці, а саме: Шевченка, Богдана Хмельницького та Незалежності. Також струменевим методом ремонт буде виконано по вулицях  Перемоги, Гоголя,  Троїцька, Якова Скидана, Довженка, Михайлівській та інших.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше