Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Сосниці прощалися із зимою та зустрічали весну

Новини
14.03.2016

В Сосниці 12 березня 2016 року на центральній площі селища сосничани та гості міста прощалися з зимою. З цієї нагоди вони спалили «зимову мару» – опудало снігової пори.

Гостей свята пригощали млинцями, розважали піснями, танцями, спортивними змаганнями і конкурсами.

Спеціально для дітей було організоване проведення дитячих конкурсів для найменшеньких гостей свята, які потім отримали солодкі призи та позитивні емоції від рухливих ігор на свіжому повітрі.

Підняли настрій і конкурси для дорослих: залізти на стовп, з верхівки якого зняти свою нагороду за мужність і силу; перетягування канату; бій на мішках; транспортування автомобіля;  присідання з мішком пшениці на плечах.

Справжнє гуляння супроводжувалося піснями у виконанні колективу «Криниці», колективів районного будинку культури, музичної школи, аматорів сцени з смт Сосниця та гостей з с. Волинка.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше