Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Сосниці відбувся суботник на В’юниському кладовищі

Новини
21.03.2016

В суботу, 19 березня 2016 року на В’юниському кладовищі відбулась акція з прибирання та розчищення території, ініціатором якої стала селищна рада.

Суботник розпочався о 8:30. Всі присутні розділилися на дві групи. Одна взялися за розчищення чагарників, а друга, під керівництвом Андрія Портного – за знищення смітників з неорганічним сміттям.

Більшість звикла жити в час суцільної пластмасової імітації, то на могили рідних та близьких несуть штучні квіти, вінки, оздоблення. На перший погляд воно все «красиве», ідентичне натуральному, при тому ж штучні квіти ні поливати, ні обробляти не треба. Тому переважну масу сміття становили штучні квіти та пластмасові вінки.

Пластмасовий предмет, штучний вінок, штучні квіти, не являють жодної духовної цінності, та жодним способом не допоможуть усопшому в осягненні царства небесного.

Кращим виявом естетичної краси, яка буде мати богословське підґрунтя, є оздоблення місця погребення живими квітами, так саме живими, не зрізаними, не штучними, а живими, які прикрасять місце поховання, а не стануть горою сміття.

Результати суботника можете спостерігати на фото:

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше