Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось 5-те і останнє засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку

Новини
10.10.2021
📌 Відбулось 5-те і останнє засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Сосницької громади на період до 2029 року.
 
🧑‍🤝‍🧑 Робоча група, яка була сформована з представників бізнесових кіл, освіти, громадських організацій, молоді, депутатів селищної ради, працівників виконавчого комітету та старост, працювала в оновленому залі засідань селищної ради.
 
👉 На заключному засіданні були остаточно сформовані та затверджені основні напрямки роботи.
 
💬 Далі будуть проведені громадські обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, адже нам важливо почути думки кожного мешканця громади.
 
💪 Модерували процес та допомагали нам представники експертної групи з діагностики громади від програми #DOBRE, а саме Магдалена Братко, Оксана Колісник, Пшемислав Фенрих та асистент проекту Людмила Проценко.
 
👉 У результаті цієї роботи Сосницька громада отримає оновлений документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподіляти ресурси.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше