Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось третє засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку

Новини
17.08.2021
? Відбулось третє засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Сосницької громади на період до 2029 року.
 
?‍?‍? Робоча група, яка була сформована з представників бізнесових кіл, освіти, громадських організацій, молоді, депутатів селищної ради, працівників виконавчого комітету та старост, сьогодні завітала до Північного старостату, а саме села Чорнотичі.
 
? Захід розпочався біля джерела святих апостолів Петра і Павла, де усіх бажаючих запросили скуштувати цілющої води. Після чого отець Ярослав запросив гостей відвідати Свято-Дмитрівську церкву.
 
? Роботу над стратегію почали роботу з прогулянки. Учасники поділились на 3 групи, кожна з яких відправилась у різні куточки населеного пункту, щоб розглянути переваги цього села та його потенційні можливості. Під час прогулянки учасники робочої групи побували біля місцевого ставка, відвідали школу, дитячий садочок, амбулаторію та просто прогулялися вулицями Чорнотич.
 
? Далі відбувались обговорення та робота в окремих групах щодо визначення перспективних напрямків і динаміки сталого розвитку громади. А також напрацювали завдання для стратегічного планування.
 
? Всі учасники робочої групи активно включились в робочий процес і продуктивно працювали над стратегічним баченням нашої громади.
 
? Наступне засідання відбудеться в середині вересня.
 
? Модерували процес та допомагали нам представники експертної групи з діагностики громади від програми #DOBRE, а саме Магдалена Братко, Оксана Колісник, Пшемислав Фенрих та асистент проекту Людмила Проценко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше