Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося друге засідання робочої групи з питань щодо перейменування вулиць

Новини
25.07.2022
Протягом двох місяців ми збирали звернення від мешканців громади з пропозиціями нових назв. Кожен житель громади для надання пропозиції мав змогу заповнити відповідну гуглформу, або написати просте звернення, в якому надати чітку пропозицію по конкретному населеному пункті і вулиці.
 
👉 Ми прийняли до уваги пропозиції кожного мешканця громади, старост, членів робочої групи та Корюківської районної військової адміністрації.
 
Члени робочої групи обговорили запропоновані назви вулиць та провулків громади, які підлягають до перейменування. Після жвавих обговорень було проведено голосування та визначено нові назви, які будуть винесені на громадські обговорення.
 
До громадських обговорень ми прагнемо залучити максимум жителів Сосниччини, адже нам з вами жити у цій громаді і ходити її вулицями.
 
Найближчим часом ми оголосимо обговорення і опублікуємо список запропонованих до перейменування вулиць з поясненням (короткими інформаційними довідками).
📰 Слідкуйте за новинами!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше