Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося вшанування загиблих воїнів-афганців

Новини
15.02.2016

15 лютого, в рамках урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану, відбулося вшанування пам’яті земляків, які поклали життя виконуючи інтернаціональний обов’язок за межами нашої Батьківщини.

Голова районної державної адміністрації Валентин Очередько, голова районної ради Володимир Жуковецький, голова Сосницької селищної ради Андрій Портний, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування, ветеранської організації та районного осередку Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) поклали квіти до пам’ятного знаку полеглим воїнам-інтернаціоналістам та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше