Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання 24 сесії Сосницької селищної ради

Сесії
28.01.2020

На чергове засідання 24 сесії Сосницької селищної ради було винесено 66 рішень, 52 з яких – земельні питання. Окремі питання порядку денного, відповідно до регламенту, попередньо розглядалися на засіданнях профільних комісій.

Перше, що депутати розглянули під час сесійного засідання, було питання «Про внесення змін до рішення селищної ради №23-1290-VII від 26.12.2019 р. «Про селищний бюджет». Заслухавши про запропоновані зміни до бюджету, які озвучила перед присутніми начальник фінансового відділу Ірина Кальченко, депутати погодили та внесли зміни в деякі пункти згаданого рішення.

Потім депутати затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік: по доходах у сумі 76 381 877 грн; по видатках у сумі 78 787 618,00 грн; по кредитуванню у сумі 25 000 грн.

Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Сосницької селищної ради Андрія Ткача депутатами було схвалено проект договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту, а саме організації пасажироперевезень у віддалених малонаселених пунктах півночі Чернігівської області.

На цій сесії було затверджено План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Сосницької ОТГ до 2030 року, який виступатиме орієнтиром для планування  енергетичної політики громади і виступатиме настановою  для формування пріоритетів та заходів, орієнтованих на  процеси енергозбереження.

Також на сесії затвердили ще декілька програм. Зокрема:

  • «Забезпечення заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет Сосницької селищної ради на 2020-2021 роки», яка має на меті підвищення ефективності заходів, спрямованих на профілактику, діагностику та лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, його ускладнень; запобігання та зниження рівня захворюваності на діабет, ускладнень, інвалідності або смертності; збільшення тривалості та поліпшення якості життя хворих шляхом підвищення рівня та забезпечення доступності медичної допомоги, адаптації їх у суспільстві.
  • «Комплексна програма профілактики правопорушень на 2020 рік», метою якої є усунення передумов для вчинення правопорушень, удосконалення методів організації роботи і шляхів запобігання вчиненню правопорушень, активізація роботи з профілактики рецидивної злочинності, підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування та виконавчої влади в розв’язанні проблем попередження злочинності та її негативних наслідків та удосконалення інформаційно-аналітичного та матеріально-технічного забезпечення.
  • «Програма інформатизації Сосницької селищної ради на 2020 – 2021 роки», яка передбачає впровадження системи електронного документообігу, розвиток технічного та програмного забезпечення інформатизації (комп’ютеризація робочих місць), подальше впровадження ліцензійного програмного забезпечення, впровадження сучасних технологій доступу до ресурсів Інтернет та інше.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше