Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся семінар з питань децентралізації та об’єднання громад

Новини
08.04.2016

7 квітня в Сосницькій селищній раді відбулася зустріч, на яку  завітали консультант з бюджетних питань Микола Силенко, консультант з юридичних питань Ірина Кудрик, консультант з питань комунікації Вероніка Рибак, які представляли Офіс реформ у Чернігівській області, задля обговорення процесуо б’єднання, напрацювання шляхів розвитку громади, її перспективної стратегії.

В процесі зустрічі консультанти Офісу реформ допомогли присутнім сільським головам розібратися з етапами процесу об’єднання, з чого потрібно розпочинати і які документи повинні бути.

Також консультанти показали презентацію, в якій навели реальні факти і статистику успішної діяльності існуючих об’єднаних територіальних громад.

В процесі кожен з присутніх мав змогу задати питання і отримати на його відповідь. Так були обговорені питання розподілу бюджету в територіальній громаді, шляхи його наповнення, порядок проведення обговорень та інші.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше