Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Військові хроніки Сосницького хлібокомбінату

Новини
19.07.2022

☝️ Як розповів голова Сосницької райспоживспілки Володимир Мисник, до початку наступу вони встигли заготувати 15 тон борошна, а далі – борошно частково брали в Кролевці, а сіль, дріжджі та інші інгредієнти знаходити допомагали всі небайдужі.

За словами директора хлібозаводу Геннадія Дробязка у порівнянні з довоєнним часом виробництво хліба на заводі збільшилось у вісім разів. Тому, щоб виготовляти більше
трьох тон хлібобулочних виробів за добу на заводі працювали три пекарі та три кондитери.

🍞 Готову продукцію в мішках, канатною дорогою через річки з підірваними мостами переправляли на інші береги, щоб не залишити без хліба і Менську та Корюківську громади. А вже після виходу ворожих військ асортимент заводу значно розширився і до «сірого» хліба додався житній хліб вищого ґатунку та понад 30 видів хлібобулочної та кондитерської випічки.

Щиро дякуємо за вашу працю!
Працюємо заради перемоги! 💙💛

2022 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше