Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого в зоні АТО

Новини
21.03.2016

На жаль сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Ми віримо, що ці жертви недаремна, що спільними зусиллями вдасться вибороти незалежність, а наша держава дочекається світлого майбутнього.

Черговою жертвою став наш земляк Назаренко Богдан Анатолійович. Народився герой 4 грудня 1982 року в смт. Сосниця. Після закінчення Сосницької загальноосвітньої школи І-III ст. він вступив до Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку. Там він  навчався до 2001 року, а по 2003 рік проходив строкову військову службу у Збройних Силах України. Після звільнення в запас працював на посаді помічника дільничного інспектора до 2008 року.

30 квітня 2015 року Богдан Назаренко був призваний на військову службу по мобілізації Сосницьким райвійськкоматом.

Богдану  Анатолійовичу було 33 роки, проживав у смт. Сосниця. Загинув хлопець при виконанні військового обов’язку на Сході України під м. Волноваха.

Ми глибоко співчуваємо батькам та родині Богдана. Прийміть від усієї громади слова подяки за те, що виховали патріота України і нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини.

Він наш герой і пам’ять про його вічна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше