Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння!

Новини
18.04.2020

Шановні жителі Сосницької громади! Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Великодніх свят!

Так вже склалося, що свято Божого Воскресіння цьогоріч нам доводиться святкувати в особливих умовах. Сьогодні невидимий, але підступний ворог – COVID-19 змушує нас залишатися у своїх домівках та оселях. Ми не можемо, як завжди у ці радісні дні, масово зібратися у храмах, відвідати своїх родичів, близьких та друзів.

Але сьогодні ми можемо згадати їх у своїх молитвах. Згадаймо у ці дні й тих, хто віддав життя за Україну, за нашу з вами можливість жити мирним життям і тих, хто сьогодні потерпає від пандемії.

Від усього серця бажаю всім ніколи не втрачати віри та надії. Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник і веселі, як освячені писанки.

Здоров’я Вам, достатку, Божого благословіння! Веселих та радісних Великодніх свят!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Зі щирими побажаннями, від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше