Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем банківського працівника!

Вітання
20.05.2020

Шановні працівники банківських установ, щиро вітаємо вас із професійним святом!

Протягом багатьох років функціонування банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку.

У цей святковий день висловлюємо впевненість у тому, що ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприятимуть підвищенню добробуту українського народу.

Ефективна робота банків сьогодні — це величезна праця, знання, досвід банківських працівників — економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших, неоціненний досвід ветеранів. Усі вони заслуговують щирих слів подяки й найкращих побажань.

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, результативної праці та наснаги, миру та злагоди у серцях! Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального професійного обов’язку!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше