Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем будівельника

Вітання
09.08.2020

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаюємо вас із професійним святом – Днем будівельника!

Це свято людей, самовіддана праця яких викликає всенародну вдячність. Ви представники мирної й творчої професії, яка завжди була й залишається однією із самих шанованих і почесних. Будівельники – це творці, люди, які покликані приносити радість, щастя та задоволення оточуючим, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту.

Неможливо сьогодні уявити розвиток держави без існування будівельної галузі, без простих людей будівельників. Адже ті, хто будує житло, лікарні, дороги, дитячі майданчики та інше забезпечують надійну основу для подальшого розвитку суспільства.

Щиро бажаємо вам миру, добра, злагоди і поваги, впевненості у завтрашньому дні, наполегливості у досягненні своєї мети. Нехай  завжди оточують підтримка близьких людей та любов, а праця приносить вам радість і достаток.

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше