Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем державної служби України!

Вітання
23.06.2020

Шановні державні службовці Сосниччини!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Держслужбовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Кожен державний службовець на своєму місці має бути посередником між владою і народом, оперативно реагувати на запити сучасного суспільства. Адже довіра до влади починається з людини, яка може вирішити повсякденні проблеми. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й серйозного ставлення до справи.

Тож бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше