Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем донора крові

Вітання
14.06.2020

У нашій країні відзначається багато професійних свят. Ми вшановуємо педагогів і лікарів, промисловців і будівельників, людей науки і сільських трудівників… Серед всіх них є особливі люди, які роблять святу справу – дарують другим надію на життя. Особливі, в першу чергу, тому, що чують заклик про допомогу тоді, коли він ще не прозвучав. Їх кредо – допомагати, найчастіше, незнайомим людям, яких вони навіть ніколи не побачать.

Поділитися частинкою себе – це так мало, але, разом з тим, так незмірно багато! На їхньому рахунку – сотні врятованих життів, хоча самі вони залишаються в тіні, тихо роблячи те, що велить серце.

Тому, шановні донори, дозвольте мені привітати всіх вас, ви – справжні дарувальники життя! Я дякую вам за активну громадянську позицію і за допомогу людям, які життєво її потребують! Бажаю вам, вашим рідним міцного здоров’я і благополуччя! Ваші добрі справи неодмінно повернуться до вас сторицею!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше