Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи

Вітання
21.11.2020

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.

Революція Гідності допомогла збагнути, що наше майбутнє в наших руках і кожен сам відповідає за власну долю. Події останніх років примусили кожного українця відчути свою причетність до своєї країни, а також зрозуміти, що саме ми є господарями на власній землі.

Святим обов’язком кожного з нас є пам’ятати та вшановувати своїх Героїв та не зрадити ідеалам Революції Гідності.

Будьмо гідними нащадками борців за свободу України та докладаймо всіх зусиль для розбудови сильного демократичного суспільства, в якому найвищою цінністю буде гідність і свобода.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше